Ndrysho ose mbyll punën tënde
Punën që ke postuar e ndryshon, e shënon si të kryer, e rinovon ose e heq me linkun privat që të dërguam me email.
Nuk e gjen emailin, ose linku nuk vlen më? Shkruaj kodin e punës dhe emailin me të cilin e postove. Të dërgojmë një link të ri privat.